-

Monday, May 30, 2011

Hayang Untung Ngadon Buntung

Nyai : Ema² Nyai dibere Duit tah Ku Aki Juha 10.000 ker meuli calana
Ema : naha dibere duit emang ker naon tadi?
Nyai : Tadi naek tangkal jambu Aki Juha tapi nyai teu make calana trus di tah balik bari nyarios kieu:yeuh tah duit 10.000 belikeun calana nyak!
Trus Ema indit rek nurutan si nyai bari teu make calana jero
trus pas  naek tangkal jambu kanyahoan ku aki juha bari ngagorowok eta si eneng turun buru Bari ngasongkeun duit 500 yeuh belikeun silet KURUD nyak, ceuk aki juha!
Ema:??***%%###@@
Buzz It

Artikel yang Berkaitan

0 komentar:

-

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.