-

Friday, October 17, 2008

Lirik kabogoh jauh - Kang Darso

Boga kabogoh jauh
Mentas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup hallo na telepon

Kuring di pulau jawa
Manehna pulau sumatera
Lamun malam mingguan
Mojok via SMS-an

Jelema palinter
Dunya beuki maju
Najan urang pajauh
Bisa ngobrol unggal waktu

Tiap SMS-an atawa nelepon
Teu jadi pikiran
Kajeun pulsa kabobolan
Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna


Buzz It

Artikel yang Berkaitan

2 komentar:

wahaha, kagugu pisan nostalgila jaman baheula euuuuyy

-

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.